Interieur design
Home

Schrijnwerker

Schrijnwerkerij De Gendt uit Vlierzele bij Aalst werd opgericht in de jaren 50 en is ondertussen al aan de 3de generatie toe. Het bedrijf is van 2 broers die zich continu aanpassen aan de nieuwste tendensen op het vlak van interieurinrichting en daktimmerwerken.

Door onze nauwgezette samenwerking en ervaring in het vak realiseren wij jaarlijks meerdere totaalprojecten. Het renoveren van binnenhuisafwerking staat centraal. Maar ook nieuwbouwprojecten behoren tot ons gamma.

Bovendien is het vertrouwen tussen ons bedrijf en de klant van uiterst belang. Zo hebben wij door de jaren heen verscheidene klanten die steeds weer voor BVBA De Gendt kiezen.

Schrijnwerkerij De Gendt werkt zowel samen met binnenhuisarchitecten als met particulieren in de brede regio van Aalst. 

Interieurarchitect gezocht?

Het persoonlijke en familiale karakter van het DSC team dat bestaat uit 1 architect, 2 interieurarchitecten en een vast team van eigen bekwame arbeiders en onderaannemers zorgt ervoor dat uw project in goede handen is van ontwerp tot en met realisatie.

 

Tags : Mortex gietvloer- Eiken bijgebouw plaatsen - sleutel op de deur bouwen - Biertafel kopen - Bloembakken - Kinderbett kauffen -