Interieur design
Home

Schrijnwerker

Schrijnwerkerij De Gendt uit Vlierzele bij Aalst werd opgericht in de jaren 50 en is ondertussen al aan de 3de generatie toe. Het bedrijf is van 2 broers die zich continu aanpassen aan de nieuwste tendensen op het vlak van interieurinrichting en daktimmerwerken.

Door onze nauwgezette samenwerking en ervaring in het vak realiseren wij jaarlijks meerdere totaalprojecten. Het renoveren van binnenhuisafwerking staat centraal. Maar ook nieuwbouwprojecten behoren tot ons gamma.

Bovendien is het vertrouwen tussen ons bedrijf en de klant van uiterst belang. Zo hebben wij door de jaren heen verscheidene klanten die steeds weer voor BVBA De Gendt kiezen.

Schrijnwerkerij De Gendt werkt zowel samen met binnenhuisarchitecten als met particulieren in de brede regio van Aalst. 

Online Marketing

Het persoonlijke en familiale karakter van het DSC team dat bestaat uit 1 architect, 2 interieurarchitecten en een vast team van eigen bekwame arbeiders en onderaannemers zorgt ervoor dat uw project in goede handen is van ontwerp tot en met realisatie.

 

Tags : Mortex gietvloer- Eiken bijgebouw plaatsen - sleutel op de deur bouwen - Biertafel kopen - Bloembakken - Kinderbett kauffen -
 

De Meersman & zonen Aalst | Schrijnwerk, interieur ...

Of het nu gaat om houtbouw, interieurinrichting of schrijnwerk, De Meersman & zonen kan putten uit meer dan 50 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen groeide een cultuur van vakmanschap aangevuld met de modernste technieken. In ons ruim atelier zijn wij in staat elk project tot vervulling te brengen, onze mensen staan er dagelijks klaar om kwaliteit te leveren. Onze talrijke samenwerkingen met hedendaagse toparchitecten zijn hier getuige van. Dankzij het uitgebreide en moderne machinepark kan De Meersman & zonen u perfect maatwerk aanbieden. Wat ons uniek maakt is dat zowel planning, productie, montage en afwerking volledig in eigen beheer kunnen gebeuren. Hierdoor zijn wij in staat precies maatwerk te leveren, volledig naar uw wens. Ook voor uw schrijnwerk kan u bij De Meersman & zonen terecht. Wij maken met zorg uw ramen, deuren en poorten naar wens. Dankzij onze specialisatie en jarenlange ervaring kan u bij ons ook terecht voor uitzonderlijke secties of architecturaal hoogstaande raamoplossingen.

 

Schrijnwerker nodig? Scherpe prijzen!- Matiscoterieur ...

De term schrijnwerker betekent in Vlaanderen timmerman. Een schrijnwerker helpt u bijvoorbeeld bij het maken van meubels, het onderhoud van de houten gevelbekleding en het plaatsen van deuren en ramen. Woont u in Aalst en bent u op zoek naar een schrijnwerkerij in de regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende schrijnwerkers die allen ruime ervaring hebben. Het voordeel van schrijnwerk ten opzichte van andere bouwmaterialen is dat het schrijnwerk eenvoudig op maat kan worden gemaakt. Al het binnen- en buitenschrijnwerk kan op maat gemaakt worden. Denk aan kasten, deuren en gevelbekleding, wandbekleding en trapbekleding. Hebben de deuren in uw woning een afwijkende maat, zoekt u een mooie kast omdat u een lastige hoek wilt vullen, of wilt u specifieke houten meubels? Huur een schrijnwerkerij in voor al het schrijnwerk op maat. Besparen door het vergelijken van offertes Bent u op zoek naar een schrijnwerkerij uit Aalst voor binnenschrijnwerk zoals wandbekleding of trapbekleding? Of juist voor het buitenschrijnwerk zoals bijvoorbeeld gevelbekleding of ramen? Laat ons u helpen bij het vinden van een erkend timmerman. Als u ons contactformulier invult krijgt u zo snel mogelijk meerdere vrijblijvende offertes (max 5.) van schrijnwerkers uit Aalst. Vergelijk deze op prijs en aanbod zodat u er zeker van bent dat u een schrijnwerkerij kiest die het best bij u past.