Villabouw

Op zoek naar bedrijven in villabouw?

Villabouw
Villabouw gezocht? Is het u droom om een luxe woning te bouwen en wil je geen genoegen nemen met een standaard woning? Dan is een villa bouwen wellicht iets voor u! Kom eens praten met Architect Gruwez, wij helpen u graag om uw droom te realiseren. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen van het ontwerp van uw villabouw tot aan de oplevering, het ontwerp is werkelijk maatwerk. Weet u nog niet precies in welke stijl u uw villa wilt laten bouwen, dan hebben wij voor u genoeg keuzemogelijkheden. Samen met u schetsen en bouwen wij uw woning.
Elektriciteit vergelijken
gezond afvallen
Moderne Villa bouwen met Architect Gruwez
Bij architectenbureau Frank Gruwez kunt u terecht voor elk bouwtraject. Wij luisteren naar uw dromen en wensen en komen met een bouwplan voor uw woning. Dit bouwplan bevat als eerste een voorontwerp met schetsen. U bepaalt wat u wilt en welke materialen u wilt gebruiken. Wij bouwen uw moderne of klassieke villa op maat. Wij werken daarbij op een professionele en gestructureerde manier.
 

Villabouw realiseren met La Casa

Een villabouw realiseren met “LA CASA” is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid. Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van de villa bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw exclusieve villaproject.

Inspirerend wonen

Exclusieve villabouw

De ervaring en vakmanschap van Architect Gruwez zorgt ervoor dat het het realiseren van een orginele villa van een leien dakje loopt. Ons bureau bouwt via een totaalformule, wat betekend dat wij voor alles zorgen. Het gaat ons om de kwaliteit van de bouw. De diensten en service naar u als klant staan bij ons daarbij centraal. Want er is geen betere reclame voor ons dan een tevreden klant.

 

Villa bouwen en ontwerpen met Buitenhuis Villabouw

Uw eigen luxe villa bouwen… ziet u het al voor u? Een stijlvolle oprijlaan, een dubbele voordeur, een grote loungehoek, openslaande tuindeuren naar het terras, een echte woonkeuken… Waar u ook van droomt, houdt u vooral niet in. Want uw droomhuis realiseren, dat is waar het om draait als wij uw villa bouwen. Onze architecten vertalen uw eigen wensen, ideeën en smaak naar een uniek ontwerp. Of u nu valt voor een landelijke villa, een jaren-30-woning, een moderne of een klassieke villa.

Ledverlichting kopen?

Eve BV

Wij weten als geen ander hoe we uw wensen kunnen omzetten naar een ontwerp voor uw exclusieve villa. Een ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. En niet alleen het ontwerp van uw villa. Ook voor het interieur hebben wij alle kennis en exclusiviteit in huis. En omdat wij zeer nauw samenwerken met ODIN Landschapsontwerpers –die ook in ons pand zijn gehuisvest- heeft u alles kennis onder 1 dak. Wel zo makkelijk! U krijgt bij EVE Architecten een ontwerp waarbij binnen en buiten harmonieus samengaan

Bouwinformatie
Lichtenberg
Bent u van plan om uw eigen luxe villa te laten bouwen? Bouwbedrijf Lichtenberg is al sinds 1935 actief in de villabouw. Wij zijn gespecialiseerd in villa’s bouwen, waarbij luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap centraal staan. Uw villa bouwen doen wij met oog voor detail en enthousiasme. Het resultaat? Een kwaliteitsvilla die al uw verwachtingen overtreft.
 

Dat is bouwen in vertrouwen!

40 jaar ervaring sleutel op de deur Nieuwbouw in elke projectstijl. Een eigen huis bouwen is niet iets waar u al te licht over moet denken. Het is fantastisch om alles zelf te mogen bedenken en beslissen, maar heeft u voldoende kennis om op terug te vallen? Het is best een uitdaging om de consequenties van al uw keuzes overzien. Om u een globaal beeld te geven van de verschillende stappen in het ontwerp- en bouwproces hebben we op deze pagina de belangrijkste zaken op een rij gezet met belangrijke overwegingen. Heeft u vragen? Neemt u gerust contact op!Appartement te koop Spanje

 

http://www.oscarv.be

Heeft u altijd al exclusief willen wonen? Oscar V begeleidt u graag bij het bouwen of verbouwen van uw exclusief landelijk of modern villabouwproject. Een villa of landhuis is voor ons een luxueuze, veelal ruimtelijke woning, die zowel binnen als buiten één en dezelfde sfeer ademt. Een Oscar V villa wordt ontworpen rekening houdend met eigentijdse eisen zoals comfort, lichtinval, locatie, volume, open structuren en hoge plafonds, en weet zowel de modern tijdloze, als de klassieke woonwensen te behartigen. onesie kopen

 
woningencompere.be/
Woningen Compere is een algemene bouwonderneming die traditioneel energiezuinige woningen bouwt. De gemiddelde prijs per vierkante meter van al de modellen in onze documentatie bedraagt 1064 €/m2 incl. BTW. Deze prijs is een referentie in de Belgische sleutel-op-de-deur huizenmarkt.
Altijd koel in je villa, dat kan ga naar onze airco groothandel - Ook en een villa kan een huislift geplaats worden - Een goedkope matras kopen

Wil u vermeld worden op deze website?

Stuur ons hier een mail