Het nut van screens op maat voor elk huis of kantoor

by Tom Cosyns Seobureau.be

Ben je op zoek naar een zonwering en weet je niet of je moet kiezen tussen een screen-zonwering of een rits-screen? Een strakke zonwering die de zon weert en jouw meubilair beschermd is tegenwoordig wel een must. De zomers kunnen heet en lang zijn en je zit er ook niet op te wachten dat je spullen verkleuren. Ook wil je natuurlijk je huis of pand lekker koel houden op hete dagen. Screens reflecteren tot zo’n 90% zonlicht. Hierdoor blijft het binnen lekker behaaglijk.

Welke soorten screens zijn er?

Er zijn twee soorten screens. Het oudste screen is die met de rits. Een rits-screen wordt aan de zijkant ingesloten door geleiders. Een traditioneel screen is er eentje waarbij het doek los in de geleider hangt. Het lijkt een beetje op een rolluik. Het voordeel van een screen ten op zichtte van een rolluik is dat je door een screen lekker naar buiten kunt kijken.

 

Een rits screen heeft als voordeel dat het niet klappert door de geleiders als er een windje waait. Het doek wordt strak ingesloten en daardoor krijgt de wind weinig kans.

Wat zijn de voordelen van screens?

Weet je nog niet welk soort screen je wilt kopen? We zullen de belangrijkste voordelen hieronder delen:

  • De zon en warmte wordt geweerd
  • Screens zijn lichtdoorlatend
  • Voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken
  • Screens zijn weerbestendig
  • De ramen blijven lekker schoon
  • Je kunt ze elektrisch bedienen
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Waarvan zijn screens gemaakt

Het doek van een screen is gemaakt van glasvezeldoek. Een zeer sterk materiaal wat bestendig is tegen allerlei weersinvloeden. De doeken zijn op een speciale manier vervaardigd en ze zijn te koop in heel veel kleuren. Er is dus altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. De ramen worden minder vuil als je de screens regelmatig gebruikt. Wil je optimaal gebruik maken van de screens dan kan je ze aansluiten op het stroomnet. Je kunt ze dan van binnenuit bedienen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de screens te openen en sluiten met een app.

 

Ben je op zoek naar een screens op maat tegen zonnestralen voor op kantoor of in jouw school. Als je hinder ondervindt van het zonlicht dat reflecteert op een computerscherm, tv-schermen of projectors dan is het fijn als je een screen kan gebruiken om het daglicht en of zonlicht te filteren zodat je een goed zicht hebt op je werk.

 

Zoek je een kast op maat naar jouw wens dan kan je die ook op maat laten maken door hetzelfde bedrijf als die bovenstaande screens maakt. Of je nu op zoek bent naar een kantoorkast of een televisiekast, het maakt niet uit. Zij helpen je graag om een mooie kast op maat te maken. Heb je een uitdaging voor bergruimte en kom je er niet uit neem dan contact op met dit leuke bedrijf. Zij hebben voor ieder probleem een oplossing.

 

You may also like